Γιατί ο υποχρεωτικός εμβολιασμός δεν ξεκινάει αύριο αλλά πρέπει να περιμένουν μέχρι την 1η Φεβρουάριος 2022;


Αγαπητοί φίλοι,
Νομίζω ότι ήταν σοκ για πολλούς από εμάς όταν σήμερα βγήκε η είδηση του υποχρεωτικού εμβολιασμού από την γειτονική μας χώρα Αυστρία.


Φυσικά, όλοι ήξεραν ότι αυτό ήταν το τέλειο σχέδιο για τη Γερμανία και όπως δεν θα μπορούσε να περιμένετε, μόλις λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση ο αγαπημένος μας Södolf πήδηξε σε αυτό το τρένο και απαίτησε ένα υποχρεωτικό pf μαζί μας επίσης.

Μετά το πρώτο σύντομο σοκ, όταν ο εγκέφαλος μπορεί να σκεφτεί καθαρά ξανά, έχω παρατηρήσει κάτι όμως...

Γιατί στο καλό αυτός ο υποχρεωτικός εμβολιασμός δεν ξεκινάει αύριο αλλά πρέπει να περιμένουν μέχρι την 1η Φεβρουάριος 2022;

Εάν αυτοί οι τύραννοι σχεδιάζουν ήδη να τους εφαρμόσουν, δεν υπάρχει τίποτα στον κόσμο που θα μπορούσε να τους σταματήσει από το να το κάνουν αύριο. Κανείς δεν μπορούσε να τους σταματήσει έτσι κι αλλιώς. 

Αλλά γιατί τόσο μεγάλη αναμονή;
Υπάρχει μόνο μία λογική εξήγηση για αυτό το ερώτημα. 

Η ψυχολογική πίεση στον πληθυσμό αναμένεται να ενισχυθεί μαζικά και πάλι σε αυτούς τους σχεδόν δυόμιση μήνες. Μιλήστε, οι μάζες των επίκαιρων μη δαμάστων αρνητών εμβολίων θα πρέπει να αναγκαστούν να τρέξουν "εθελοντικά" στη βελόνα. Αλλά γιατί αυτό το "εθελοντικό" είναι τόσο σημαντικό για σένα;

Η απάντηση είναι εξαιρετικά απλή. 

Όσο ένας άνθρωπος κάνει κάτι "εθελοντικά", φέρει ο ίδιος την ευθύνη και την ευθύνη γι' αυτό. Το δεύτερο που συμβαίνει πραγματικά με επίσημο κρατικό εξαναγκασμό, αυτός που εξέδωσε την εντολή θα φέρει τη νόμιμη ευθύνη. Νομικά, μια απίστευτη διαφορά και λαμβάνοντας υπόψη τις πιθανώς επικείμενες Δίκη της Νυρεμβέργης 2.0 θα μπορούσαν ενδεχομένως να είναι μια ζωή-αλλαγή.

Οπότε αν αυτός ο υποχρεωτικός εμβολιασμός θα έρθει όντως στην Αυστρία τον Φεβρουάριο ή όχι, οι θεοί το ξέρουν. Ωστόσο, οι τύραννοι ενδιαφέρονται μόνο να αναγκάσουν όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους να κάνουν ένεση δηλητηρίου χωρίς ευθύνη.

Είμαστε στο τέλος του παιχνιδιού, απλά είναι θέμα να κρατηθούμε για τόσο καιρό μέχρι να καταρρεύσει όλο το κτίριο του ψεύδους μέσα. Πράγμα που αναμφίβολα θα συμβεί, επειδή ο συνδυασμός των "ανακαλύψεων εμβολίων" και της βλάβης από τα εμβόλια δεν μπορεί πλέον να μείνει κρυφός, ούτε τα ψεύδη και διεφθαρμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης θα βοηθήσουν Με αυτή τη γνώση στο πίσω μέρος του κεφαλιού τους, οι εγκληματικές ελίτ δεν έχουν τίποτα άλλο από το να σπρώξουν το γκάζι στην επίθεση. Να επιμένεις και να μην υποκύπτεις είναι το σύνθημα τώρα! Αυτοί τελειώνει ο χρόνος όχι εμείς..

Παρακαλώ κοινοποιήστε αυτό το κείμενο μακριά και ευρέως, η άγνοια και ο πανικός μεταξύ του πληθυσμού είναι τα ισχυρότερα όπλα των ελίτ. Η ραχοκοκαλιά και η επιμονή μας. Αν πιέσουμε και δεν ενδώσουμε, όλο αυτό το ποινικό σύστημα θα ανατραπεί παγκοσμίως. Και για αυτό έχουμε ήδη καθυστερήσει πολύ...

0 Σχόλια