Τι μαγειρεύει η κυβέρνηση στα σύνορα; Έφτιαξε “ανθρωπιστικό” μηχανισμό και ''αδειάζει'' Λιμενικό-Αστυνομία


Έρμαιο της τουρκικής προπαγάνδας και των “καλοθελητάδων”-Βούτυρο στο ψωμί των ΜΚΟ


Έρμαιο των καταγγελιών που σωρηδόν προπαγανδίζουν οι Τούρκοι και φιλότουρκοι Ευρωπαίοι περί απάνθρωπων συνθηκών στα ελληνκά σύνορα γίνεται η κυβέρνηση;

Μια περίεργη ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΟΗΕ και σύμφωνα με την οποία καλωσορίζει την απόφαση της Ελλάδας ¨να συστήσει έναν μηχανισμό για την παρακολούθηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στα σύνορα¨ δημιουργεί πληθώρα ερωτημάτων.

Ιδίως όταν η χώρα μας έχει κατηγορηθεί από “καλοθελητάδες” του ευρω-μιντιακού και πολιτικού συστήματος για επαναπροωθήσεις μεταναστών και για βίαιες συμπεριφορές εις βάρος τους στα σύνορα.

Το θέμα γίνεται ακόμη σοβαρότερο όταν μπαίνει στη μέση το...χρήμα! Κι αυτό επειδή όπως έγραψε το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ πρόσφατα η Κομισιόν αρνήθηκε αίτημα έκτακτης χρηματοδότησης του Λιμενικού λόγω...επαναπροωθήσεων!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση στο Twitter που παρατίθεται πιο κάτω οι υπεύθυνοι του ΟΗΕ μας δίνουν και συμβουλές πως πρέπει να δομηθεί αυτή η νέα υπηρεσία ελέγχου. Ουσιαστικά πρόκειται για μηχανισμό που θα ελέγχει τις όποιες καταγγελίες για επαναπροωθήσεις!

Με τον τρόπο αυτό βέβαια η κυβέρνηση αδειάζει μεγαλοπρεπώς Λιμενικό & Αστυνομία αφού και οι δύο έχουν εσωτερικούς μηχανισμούς ελέγχου. Τώρα λιμενικοί και συνοριοφύλακες θα υπόκεινται σε ελέγχους “ανεξάρτητου φορέα”;

Το κερασάκι στην τούρτα είναι πως στα σχόλια κάτω από την ανακοίνωση όπως θα δείτε ο γνωστός κ. Δημητράς από το “Παρατηρητήριο του Ελσίνκι” ζητάει να προμηθευτεί την απόφαση..... δια πάσαν χρήσην εννοείται! 

0 Σχόλια