Μπάστε σκύλοι αλέστε... Αλλοδαπός εμβόλισε μηχανή της ομάδα ΔΙΑΣ - Τραυματίστηκε αστυνομικός (φώτο)

Άλλος αστυνομικός πυροβόλησε τον δράστη για να τον ακινητοποιήσει - Οδηγούσε κλεμμένο αυτοκίνητο

Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν το πρωί της Παρασκευής στο κέντρο της Αθήνας, στη συμβολή των οδών Μάρνης και Αριστοτέλους, καθώς ένας αλλοδαπός εμβόλισε με αυτοκίνητο μηχανή της ομάδας ΔΙΑΣ, έπειτα από καταδίωξη.

Ένας αλλοδαπός, αλβανικής καταγωγής, οδηγούσε ένα λευκό αυτοκίνητο, μάρκας Peugeot, για το οποίο υπήρχαν αναφορές ότι ήταν κλεμμένο.

Οι αστυνομικοί που εντόπισαν το αυτοκίνητο επιχείρησαν να ακινητοποιήσουν τον αλλοδαπό οδηγό του οχήματος, προκειμένου να τον ελέγξουν, ωστόσο στο σήμα τους αυτός όχι μόνο δεν σταμάτησε, αλλά έβαλε όπισθεν και εμβόλισε τόσο τη μηχανή της ΔΙ.ΑΣ. όσο και το περιπολικό που βρίσκονταν επί τόπου.

Μάλιστα ο ένας αστυνομικός αναγκάστηκε να «γαντζωθεί» στο πορτ παγκάζ του αυτοκινήτου, με τον δράστη να επιταχύνει για να καταφέρει να τον ρίξει από το αυτοκίνητο. Τότε ο άλλος αστυνομικός πυροβόλησε για να σταματήσει το αυτοκίνητο.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο αστυνομικός έχει τραυματιστεί και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ τραυματίστηκε και ο αλλοδαπός, καθώς φέρεται να δέχθηκε σφαίρα στο πόδι.

Να σημειώσουμε πως ο οδηγός έχει συλληφθεί.

Δείτε εικόνες:


 

0 Σχόλια