Γιαγιά στον Πύργο uπερασπίστηκε μόνη της την ζωή και την περιουσία της πυροβολώντας τον κακοποιό που πήγε να την ληστέψει - Αυτονόητη η αθώωση της!

 

Συνελήφθη ο δράστης, ο οποίος τραυματίστηκε στο χέρι.
«Ας με πάνε στο δικαστήριο. Θα ζω εγώ σε δύο χρόνια;» δηλώνει η 87χρονη

Μια ηλικιωμένη γυναίκα πυροβόλησε με αεροβόλο τον επίδοξο ληστή της. Το περιστατικό σημειώθηκε σε χωριό της Ηλείας, όταν ο κατηγορούμενος την χτύπησε και της αφαίρεσε την τσάντα της.

Με δάκρυα στα μάτια η κυρία Μαρία μίλησε στον ανταποκριτή του Star, Κώστα Γκελντή και κατήγγειλε όσα έζησε χθες όταν μπήκαν στο σπίτι της για να την ληστέψουν. Η 87χρονη γυναίκα ζει μόνη της, καθώς τα τέσσερα παιδιά της βρίσκονται στο εξωτερικό: «Δεν θα πάω πουθενά, δεν θα φύγω. Άμα θα με σκοτώσουν ας με σκοτώσουν, δεν θα φύγω από εδώ δεν μπορώ να ζήσω κάπου αλλού».

Όταν είδε μπροστά της, τον ληστή αποφάσισε να υπερασπιστεί μόνη της την περιουσία της αλλά και την ζωή της, πυροβολώντας με το αεροβόλο του γιου της τον κακοποιό.


Ένα από τα σκάγια πέτυχε το δράστη στον ώμο, με αποτέλεσμα εκείνος να προσπαθήσει να πάρει το αεροβόλο από την ηλικιωμένη χτυπώντας την στο πρόσωπο.

Η ηλικιωμένη είναι σοκαρισμένη από την επίθεση, ενώ δηλώνει πως δεν την απασχολεί το αν θα την καλέσουν στα δικαστήρια για το περιστατικό: «Θα ζω εγώ σε δύο χρόνια;» είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα του Star.

0 Σχόλια